Què passa quan restabliu la configuració de Google Chrome

Heu d’haver llegit sobre la restauració de Google Chrome mentre el solucioneu. I el pensament pot haver enviat calfreds a la columna vertebral. La raó: sempre que algú escolti o llegeixi la paraula restablir, pensen que és la fi del món. Així, en aquesta publicació, esborrem els vostres dubtes sobre què passa quan restabliu la configuració de Chrome.




Restablir té diferents significats segons l’aplicació o el gadget que utilitzeu. Si restabliu alguna cosa, se suprimirà tot el dispositiu. El programari de restabliment només reinicia el dispositiu. Però un restabliment, en cas d'aplicacions i configuracions normalment significa restaurar la configuració per als valors predeterminats.

L'última és vàlida per restablir la configuració de Chrome també. No obstant això, no totes les configuracions es reverteixen als seus valors originals.



No et confonguis. Avui us expliquem els efectes posteriors al restabliment de Google Chrome, és a dir, quines opcions estan afectades i quins no són & rsquo; t. Google ofereix un resum ràpid a la pàgina d’assistència, però hem aprofitat més amunt (com fem sempre) per mostrar els matisos d’aquest canvi.

Començarem esmentant coses que canvien amb aquesta acció seguides de les que es mantenen sense canvis. Però abans d’això, és important comprendre els perfils d’usuaris de Chrome i com importen aquí. Saltem.





Com afecten els perfils d’usuari a la configuració de Chrome

Chrome us permet afegeix diversos usuaris de manera que cadascuna té el seu propi conjunt de punts d'interès, extensions, historial i configuració. Quan restabliu Chrome, només s’afectarà aquell perfil que actualment s’ha iniciat la sessió.

Per exemple, si teniu dos perfils: casa i feina i restabliu el navegador mentre esteu registrats al vostre perfil de treball, només es faran els canvis següents per a aquest perfil. El vostre perfil de casa romandrà sense tocar.

Ara, veiem què canvia.





Servei de sincronització

Quan restabliu la configuració de Chrome, ho sereu desconnectat del vostre compte de Google al perfil de Chrome Se us mostrarà el missatge & lsquo; Sync està en pausa & rsquo ;. Haureu de tornar a iniciar la sessió per continuar la sincronització.

Nota: El vostre perfil no s'elimina si restabliu Chrome.

Per reprendre la sincronització, feu clic a la icona de la imatge de perfil que hi ha a l'extrem superior dret de Chrome. A continuació, feu clic a & lsquo; Inicieu la sessió de nou & rsquo ;. Inicieu la sessió amb les vostres credencials.





Botó d'inici i pàgina d'inici

Si restabliu la configuració de Chrome, desactivareu el botó d'inici del navegador. Si no en sabeu, el botó d'inici està present al costat esquerre del quadre URL. Podeu configurar-lo perquè obri la pestanya nova o personalitzar-la i utilitzar el vostre propi URL.

Ara, quan restabliu Chrome, el botó d'inici desapareixerà.

Haureu d’activar-lo a la configuració de Chrome que apareix a l'aparença per tornar-lo a utilitzar. Un cop l’hagiu activat, notareu que si havíeu definit una URL personalitzada, encara hi serà. Només cal canviar l’opció des de la pàgina de pestanya Nova al lloc web.

També en Guiding Tech
Com desactivar el gestor de contrasenyes de Chrome (i per què pot ser que vulgueu)
Llegeix més




Motor de cerca

El motor de cerca predeterminat de Chrome és Google. Si utilitzeu un motor de cerca diferent abans, el motor de cerca s’establirà a Google després de restablir-lo. És a dir, restablir Chrome canvia el motor de cerca per defecte a Google. Per canviar-lo a la vostra elecció, aneu a Configuració de Chrome> Motor de cerca.

Nota: Les dades presents a Gestiona els motors de cerca no s’eliminaran.



Pàgines d’inici

Quan arrenqueu Chrome per primera vegada després d’encendre l’ordinador, les pàgines que s’obriran són les pàgines d’inici. Podeu configurar-lo perquè obri la pestanya nova, obri pàgines específiques o obri les darreres pàgines obertes.

De manera predeterminada, Chrome obrirà la pàgina de pestanyes nova. Així, quan restabliu la configuració de Chrome, la configuració de la pàgina d’inici canviarà a la pàgina de la pestanya nova, si utilitzeu una de les altres dues configuracions.





Permisos i configuració de contingut del lloc

Aquesta pot ser la part més molesta de restablir la configuració de Chrome. Això és així perquè, quan ho facis, la configuració del lloc es restablirà per defecte. La configuració del lloc són els permisos que els llocs web requereixen, com ara l'accés al micròfon, ubicació, càmera, mostrant elements emergents i molt més.





Memòria cau i galetes

Si restabliu la configuració de Chrome, esborreu les dades temporals a Chrome com ara les cookies i fitxers en memòria cau. És equivalent a esborrar les coses a la configuració de Chrome> Netejar les dades de navegació> Cookies i altres dades del lloc i imatges i fitxers de la memòria cau.

Si suprimiu les cookies, sereu desconnectats de diversos llocs web de Chrome on teníeu la sessió iniciada. Tot el que heu afegit als vostres carretons també se suprimirà si no us heu registrat en aquests llocs. Tot i això, les contrasenyes no se suprimiran de Chrome.





Pestanyes fixades

Chrome us permet fixar els llocs web visitats amb freqüència. Un restabliment els desactivarà. Hauràs de tornar a fixar-les totes.





Temes i extensions

Les extensions són ànima de Google Chrome. Si restableix la configuració de Chrome, es desactivarà totes les extensions de tercers. Tanmateix, no els eliminarà de Chrome ni restablirà la configuració per defecte. Haureu d’habilitar-los de nou individualment.

De la mateixa manera, si en tinguessis ha canviat el tema de Chrome en configuració, es canviarà per defecte.





Què canvia & rsquo; t quan canvieu la configuració de Chrome

Com s'ha esmentat al començament de la publicació, els canvis anteriors es produiran només per al perfil que ja heu iniciat la sessió. Res canviarà en altres perfils.

En cas que us preocupeu per les vostres adreces d'interès, les contrasenyes desades i l'historial de navegació, feu una pastilla freda perquè també no es toquin. De la mateixa manera, els fitxers descarregats no seran eliminats del vostre PC.

En la configuració d’aparença, la configuració del vostre tipus de lletra i de pàgina es mantindrà intacta. A més, si heu amagat la barra d’adreces d'interès, continuarà quedant oculta.

A part de les dades presents a la configuració i a les cookies del lloc, res més canvia en la configuració de privadesa i seguretat. Altres configuracions, com ara la ubicació de descàrrega, la impressora i l’accessibilitat, també quedaran inalterades.





Quant triguem a restablir Chrome

Restablir Chrome és un negoci ràpid. Es tracta només d’uns pocs segons o màxim d’un minut o dos.





Com restablir la configuració de Chrome

Pas 1: Obriu Chrome al vostre ordinador i feu clic a la icona de tres punts de la part superior. Seleccioneu Configuració al menú.

Pas 2: Feu clic a Opcions avançades per veure més configuració.

Pas 3: A Windows, feu clic a Restablir configuració a Restablir i netejar. A Chromebook, Linux i Mac, feu clic a & lsquo; Restableix la configuració dels valors predeterminats originals & rsquo; a Restablir configuració. Toqueu l'opció Restableix la configuració per confirmar.

També en Guiding Tech
7 trucs impressionants de Google Chrome per millorar la vostra productivitat
Llegeix més




Quan s'ha de restablir Chrome

Ara que sap què passa després de restablir la configuració de Chrome, no dubteu a prémer el botó. Hauríeu d’utilitzar-lo quan Chrome us ofereix problemes especialment relacionats amb les extensions. De vegades, una extensió Chrome canvia una configuració desconeguda per a vosaltres. Restablir Chrome us ajudarà en aquests escenaris.

Següent: Google us permet guardar les adreces d'interès de dues maneres. Conegueu la diferència entre les adreces d'interès de Google i Chrome consultant l'enllaç de l'article següent.