[Consell ràpid] Desconnecteu-vos de forma remota de Gmail en un equip diferent

Iniciar sessió al vostre compte de correu electrònic des d’un ordinador o un telèfon / tauleta que no és el vostre és alguna cosa que de vegades hem de fer. L’únic problema aquí és que, ja que no estem acostumats a iniciar la sessió als nostres propis ordinadors, solem oblidar la sessió des dels nostres correus electrònics (o Gmails ja que aquesta publicació és aproximadament) també aquí.




Quan som un amic en què podem confiar en ell / da, tot i així, sempre hi ha la possibilitat que els vostres missatges privats es vegin i es divulguen. Aquí us donem tot el que poden fer els usuaris de Gmail protegir els seus comptes en cas que passi un contratemps.

Pas 1: Inicieu la sessió al vostre compte de Gmail.



Pas 2: A la safata d'entrada, desplaceu-vos fins a la part inferior de la interfície. A la part dreta, podreu veure la vostra última activitat del compte i una lectura d’enllaços Detalls. Feu clic en aquest enllaç.

Pas 3: Una nova finestra apareixerà i mostrarà els detalls bàsics sobre algunes de les sessions d’inici de sessió. Si el compte està obert al lloc diferent, se us mostrarà la informació corresponent. Simplement feu clic a, Tanqueu la sessió a totes les altres sessions, per iniciar la sessió de manera remota de tots els llocs on podeu iniciar la sessió.

Sempre és millor recordar-la i sortir del compte quan l’utilitzeu en un altre equip. Però si us oblideu, Gmail té aquesta solució.