Com utilitzar l'historial d'ubicacions de Google, habilitar-lo o desactivar-lo




La propera vegada que se us demani que proveu la coartat, no confieu en la vostra memòria ni sol·liciteu favors. Només cal obrir l’Historial d’ubicacions de Google i vull, ja sap on estaves en aquell moment precís. No hauria de ser una sorpresa per a tothom. Sempre que el GPS del vostre telèfon estigui actiu, les aplicacions que hi puguin accedir coneixen la vostra ubicació. Però saber-ho és una cosa, veure-ho és una altra. Anem a aprofundir en l’Historial d’ubicacions de Google, les seves funcions i com habilitar-lo o desactivar-lo.

Historial d’ubicacions de Google es va llançar amb Latitude, però poc en sabíem. Però ara, tot i així La latitud s’ha convertit en una cosa del passat, encara es manté l’historial d’ubicacions. Si porteu un dispositiu Android i mentre configureu el telèfon intel·ligent, si ho heu decidit compartiu les dades de la ubicació, sou el servei.



Per als usuaris d’iOS, si han instal·lat l’aplicació de cerca de Google i han confirmat l’ús compartit d’ubicació, hi són. A més, els serveis d’ubicació del telèfon que inclouen tots dos GPS i A-GPS sempre ha d’estar actiu per fer un seguiment de la vostra ubicació.

Ara, els usuaris que han compartit les seves dades d’ubicació amb Google poden obrir-los de seguida Tauler de control d’historial d’ubicacions al seu navegador En aquesta pàgina, veureu un petit mapa amb alguns punts vermells i línies amb una línia de temps a la part inferior de la pantalla. El dispositiu Android ha fet el seguiment dels punts i línies de la vostra ubicació.

Podeu fer clic a la línia de temps per veure on esteu exactament en un moment donat. Podeu seleccionar el calendari a l'esquerra del calendari.





Habilitació de l’Historial d’ubicacions

Per als usuaris que no veuen res al tauler d’historial i tot el que veus és el missatge “No tens historial d’ubicacions', Primer haureu d'activar la configuració del telèfon intel·ligent. Obriu Configuració de Google al dispositiu Android i navegueu a Configuració d'ubicació. Aquí feu una comprovació sobre l’opció Localització d'accés i mantenir Informes d'Ubicació i historial d'ubicació endavant. Els usuaris d’iOS poden trobar aquesta configuració a Aplicació Cerca de Google-> Configuració-> Privadesa.

Un cop hàgiu activat la configuració d'informes d'ubicació, doneu a Google uns dies per recollir les vostres dades d'ubicació. Després d'alguns dies, podreu veure el seguiment de la vostra ubicació al tauler de control de Google.





Eliminació de l’Historial d’ubicacions

Si voleu suprimir una ubicació concreta del vostre historial de seguiment (bé ... no estic jutjant), podeu fer-ho des del tauler de seguiment. Per suprimir una ubicació determinada del mapa, simplement feu clic sobre ella i seleccioneu l'opció Elimina la història. Per suprimir un dia sencer, Suprimeix l'historial d'aquest dia opció a l’esquerra. També podeu seleccionar l'opció Suprimeix tot l'historial si voleu netejar la pissarra. Un cop hàgiu suprimit l'historial d'ubicacions, pot trigar fins a 24 hores a reflexionar.





Desactiva l’historial d’ubicacions

Si sou algú que no us agrada que Google recopili les vostres dades personals i vulgueu desactivar-ho, podeu fer-ho desactivant l’opció a la configuració de Google del vostre dispositiu. Si esteu en un equip, obriu el tauler Historial d’ubicacions i feu clic a Configuració d’historial botó. Aquí només desactiveu l’opció i deseu la nova configuració.





Conclusió

De manera que es podia saber tot sobre l’historial d’ubicacions de Google. És totalment la vostra opció si accepteu utilitzar-lo o desactiveu-lo completament. Ho he mantingut activat. Com he dit al principi, tots hem de demostrar la nostra coartada de vegades i crec que aquesta és la manera perfecta de reivindicar-se si haureu de ser atrapats en una situació així. Pensaments?