Com mantenir el control de la vostra privadesa en el préssec

Peach és la xarxa social en creixement i, si ja sou un usuari hardcore, probablement és perquè en algun lloc del camí us heu emportat amb una de les xarxes socials més populars que hi ha. Facebook ha tingut els seus problemes de privacitat al llarg dels anys, mentre que Twitter ha evolucionat a ser molt més complex que mai.




Apreneu a controlar la vostra privadesa a Peach | Shutterstock

Fins ara, Peach sembla estar fent una feina molt bona abordar els dos problemes. És una xarxa social molt simple que es centra socialment en les actualitzacions d’estat, però probablement més important és la seva atenció a controls intuïtius de privadesa. Peach té diverses opcions per gestionar les publicacions i la visibilitat del vostre perfil, així que aquí us adonarem del que signifiquen per a vostres opcions de privadesa i de com editar-les.





Com canviar la configuració de privadesa en Peach

Primer, un tutorial ràpid sobre com es pot accedir i veure la vostra configuració de privadesa a Peach, ja que no es troben en un parell de menús.



Nota:Peach és una xarxa social només per a mòbils, per la qual cosa significa utilitzar-la en tot cas, tot i que només canviï la configuració, iOS o Android aplicació

Des de la vista d'inici a Peach, toqueu el botóPerfil pancarta a la part superior. A continuació, toqueu el botóConfiguració icona cap a la dreta del vostre perfil.

Al menú emergent, trieuGestiona el compte... Finalment, desplaceu-vos una mica per veure les cinc facetes diferents de Peach de les opcions de privadesa.





El que significa la vostra configuració de privadesa de Peach

Peach té cinc categories de configuració de privadesa: Tipus de perfil, Visibilitat publicada, Estat en línia, Qui pot compartir les meves publicacions i Qui pot veure les meves publicacions anteriors. Alguns són vagos, per tant, anem a través de les funcions de cadascuna i de les opcions que teniu per protegir o exposar el vostre contingut.

La seva tipus de perfil probablement és la configuració de privadesa més fàcil de descobrir. El vostre perfil pot ser 'públic' o 'personal'. Un perfil públic significa que qualsevol pot seguir-vos amb o sense el vostre permís i qualsevol pot veure les vostres publicacions. Un perfil personal (llegeix: privat) significa que els teus amics aprovats de Peach poden seguir les teves publicacions i, per tant, només poden veure-les.

La seva visibilitat post variarà en funció del tipus de perfil que trieu. Si el vostre tipus de perfil és públic, tothom pot veure les publicacions de manera predeterminada, de manera que la visibilitat de la publicació està definida per a tothom. Si teniu un perfil personal, podeu triar limitar la visibilitat de la publicació només als amics o bé ampliar-la per incloure amics d'amics també. (Això us proporciona una mica més d’exposició, però depèn de la vostra comoditat.)

Estat en línia és un altre senzill. Podeu 'mostrar' als altres quan esteu en línia (utilitzant l'aplicació) o 'ocultar' el vostre estat en línia.

Les publicacions de Peach vénen amb el seu propi enllaç permanent i podeu determinar qui hi té accés. SotaQui pot compartir les meves publicacions? podeu triar deixar que els vostres amics comparteixin qualsevol de les vostres publicacions o ocultar el botó de compartir de manera que només el pugueu fer servir. Si teniu un perfil públic, aquest s’estableix per defecte a tothom.

El molt vagQui pot veure les meves publicacions anteriors? la configuració us permet triar qui pot veure bé les publicacions anteriors. El text 'més antic' sembla referir-se a qualsevol cosa que ja no apareix a la línia de temps del vostre perfil. Així, les persones amb accés a publicacions més antigues poden desplaçar-se enrere en el temps per veure la resta. Si teniu un perfil públic, podeu triar entre 'seguidors' o 'només jo' per a aquesta configuració. Per a perfils personals, l'opció de seguidors només es canvia per als amics només aprovats.

Ara que ja sabeu com navegar per la configuració de privadesa de Peach, esperem que pugueu prendre decisions informades sobre les vostres publicacions i qui les pugui veure. Ara potser val la pena explorar algunes de les opcions de privadesa de Facebook.

Llegiu també:Com fer un seguiment del temps passat a les xarxes socials a Android