Com saber si està bloquejat a Gtalk

Tots eines de missatgeria instantània i els serveis tenen alguna funció que us permet fer-ho apareixen fora de línia o per bloquejar un contacte totalment. És realment una característica essencial, gràcies a la qual podeu desfer-vos dels contactes molestos, és a dir, fins i tot mentre esteu connectats, els contactes no us podran arribar.




El mateix passa amb Google talk (Gtalk), si bloqueges un contacte no es tornaria a mostrar a la vostra llista. Ara, bloquejar un contacte a Gtalk, l’eina de xat integrada a Gmail o fins i tot a Google + és bastant simple. Mentre parleu amb algú o quan el diàleg de xat està obert, només heu de navegar cap a Més i colpejar Bloc.



Consell fresc: Els usuaris de Facebook s’enfronten a una situació incòmoda quan veuen un missatge de xat i la persona de l’altre costat rep un reconeixement al respecte (i no volen xerrar amb aquesta persona). Aquí us mostrem com podeu desfer-se d’aquest comportament.

Si bé és fàcil bloquejar un contacte, és possible que de vegades esbrineu si esteu a la llista de blocs d’algú. Si no rebeu cap resposta d’un amic després de diversos intents, potser voldreu descobrir el motiu que hi ha al darrere.

Aquest article tracta un mètode per ajudar-vos a esbrinar qui us ha bloquejat a Gtalk. Aqui venim.





Amb l’ajuda de Pidgin

Pidgin és una eina de multi-xat de missatgeria on podeu configurar i utilitzar diverses eines de missatgeria instantània com ara Gtalk, AIM, Yahoo Messenger, MSN i molts altres. Llegiu el nostre article sobre Pidgin i coneguin l’ús. També hi trobareu l’enllaç de descàrrega. & # x1f642;

Tal com es descriu allà, afegiu i configureu el vostre compte de Google a Pidgin. Ara, inicieu la sessió amb el vostre compte de Gmail a Pidgin. Això obrirà la llista Buddy i mostrarà els contactes disponibles. Desplaceu-vos a Amics -> Show -> Offiline Buddies a la finestra de llista Buddies i marca la marca Amics fora de línia.

Es mostrarà tots els contactes en línia i fora de línia de la vostra llista. Ara, feu clic amb el botó dret al nom d’un contacte a qui sospiteu que us bloqueja. Seleccioneu el botó Obtenir informació opció per a aquest contacte.

Si aquesta persona us ha bloquejat a Gtalk, només veureu l'estat d'aquest contacte en lloc de la informació completa del perfil (no podreu veure el nom i la fotografia d'aquest contacte), tal com es mostra a la imatge següent.

Per contra, si les coses anessin bé, veuríeu el resum del perfil tal com es mostra a continuació. Així és com podeu saber si esteu bloquejats o no.

Així és com Pidgin us pot ajudar a esbrinar alguna cosa que Gtalk pot no permetre directament. A Gtalk, si us bloquegen, tindríeu la sensació que la persona de l'altre costat està fora de línia. Ara, es pot deduir del període de temps en què veu algú fora de línia. Això només seria una endevinada i és possible que acabis creient coses falses. Per tant, és bo passar per Pidgin i estar segur que més que endevinar.

Nota: Si bloqueges un contacte a Gtalk, també es reflectiria el xat de Google +. El revés també és cert.





Conclusió

Aquests són els dos mètodes que podeu utilitzar per saber si un contacte de Gtalk us ha bloquejat. Coneixeu algun altre mètode per fer-ho? Ja coneixeu algun truc a Gtalk? Us ha semblat útil l’article? Comparteix amb nosaltres a la secció de comentaris.