Com desactivar la navegació privada a Safari a iPhone

Sempre que entregue el teu iPhone a algú altre, és millor saber com vol utilitzar-lo. Aquesta és la vostra preocupació especialment pel que fa a la navegació web, i més encara quan teniu nens a la barreja. I el mode de navegació privada de Safari & rsquo; que no registra cap activitat de navegació, acaba complicant el problema.




Per sort, és allà on entra en joc Screen Time. Mitjançant-lo, podeu desactivar la manera de navegació privada de Safari i rsquo; s bastant fàcilment. Així que deixem & rsquo; s comprovar com. En lloc d’aturar-se en això, també trobaràs maneres d’evitar l’ús de navegadors de tercers que d’una altra manera evitarien la restricció.





Bloqueig de navegació privada

Screen Time ofereix una varietat vertiginosa de funcions supervisar i controlar l’ús d’aplicacions al teu iPhone. A més, les restriccions de contingut i privadesa incorporades permeten imposar limitacions a les diverses funcions de les aplicacions natives d'iOS. En aquest cas, fareu servir els controls de contingut web per desactivar la navegació privada a Safari.



Nota: A iOS 11 i versions anteriors, les restriccions de contingut es troben a General> Restriccions a l'aplicació Configuració.

Pas 1: Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Time Screen.

Nota: Si és la primera vegada que utilitzeu Time Screen, haureu de caminar per un procés de configuració breu. Es necessita només uns segons en completar-se.

Pas 2: Al tauler de la pantalla, toqueu l’opció amb les restriccions de contingut i privadesa i, a continuació, toqueu Restriccions de contingut.

Nota: Penseu en compte configuració d'una clau de pas de l'hora de la pantalla, si ja no ho heu fet, per evitar que ningú modifiqui les vostres restriccions. Toqueu Configuració de la clau de pas de pantalla de la pantalla al tauler Temps de la pantalla per fer-ho.

Pas 3: Toqueu contingut web. A la pantalla següent, toqueu Limitar llocs web d'adults.

Pas 4: Obriu Safari i, a continuació, activeu el commutador de pestanyes i vola! Ja no heu trobat l’opció d’iniciar el mode de Navegació privada a la llista.

Tanmateix, els controls de contingut web també bloquejaran tots els llocs web que tinguin contingut relacionat amb adults. Però si teniu intenció de lliurar el vostre dispositiu al vostre fill, aleshores considereu un bo.

També en Guiding Tech
9 millors alternatives de safari per a iPhone
Llegeix més




Com restringir els navegadors de tercers mitjançant el temps de la pantalla

Tot i que es pot desactivar el mode de navegació privada de Safari & rsquo; s amb força facilitat, les restriccions de temps de pantalla no tindran el mateix efecte en els modes de privadesa dels navegadors web de tercers. com ara el mode d'incògnit de Chrome i rsquo; s. Per tant, és possible que algú altre pugui descarregar un altre navegador des de l'App Store i utilitzar-lo per navegar de forma anònima.

Una vegada més, Screen Time estalvia el dia. Amb ell, només podeu restringir les descàrregues de l'App Store.

Pas 1: Al tauler d’hora de la pantalla, toqueu Restriccions de contingut i privadesa i, a continuació, toqueu les compres d’iTunes i App Store.

Pas 2: Toqueu Instal·lació d'aplicacions i, a continuació, toqueu Donar & rsquo; t Permet.

Això és & rsquo; s. Les descàrregues d'App Store ja no són possibles. No oblideu aixecar la restricció sempre que vulgueu baixar una aplicació per vosaltres mateixos.





Com bloquejar els navegadors de tercers mitjançant el temps de la pantalla

Si teniu un navegador de tercers o alguns d’ells ja instal·lats al vostre iPhone, no els haureu de suprimir per evitar que algú altre navegui de forma anònima. Amb la funció Límits d'aplicació del temps de la pantalla, podeu fer-ho fàcilment crear una categoria d'aplicacions separada i imposeu el termini mínim per restringir l’ús d’aquestes aplicacions.

Pas 1: Al tauler del temps de la pantalla, toca el nom del dispositiu. A la pantalla següent, seleccioneu qualsevol dels navegadors que vulgueu bloquejar a sota de la secció Més utilitzats.

Nota: Si no veieu cap dels navegadors web de tercers que figuren a la llista, podeu canviar a la pestanya Últims 7 dies o bé utilitzar un navegador per un breu moment i després tornar al mateix menú a Time Screen.

Pas 2: Toqueu Afegeix límit i, a continuació, toqueu Editar aplicacions.

Pas 3: Seleccioneu tots els navegadors de tercers al vostre iPhone i, a continuació, toqueu Afegeix. A continuació, seleccioneu el límit mínim d’un minut i, a continuació, toqueu Afegir.

Tots els navegadors web de tercers quedaran bloquejats a l’iPhone al cap d’un minut d’utilitzar-ne un. No és la forma més fàcil (ni la més impecable) de bloquejar els navegadors, però és el millor que podeu fer a menys que vulgueu desinstal·lar-los completament.

Si voleu editar o eliminar els terminis imposats, dirigiu-vos al tauler de temps de la pantalla, toqueu Límits d'aplicació i, a continuació, toqueu la categoria que acabeu de crear.

També en Guiding Tech
# privacitat
Feu clic aquí per veure la nostra pàgina d’articles de privadesa



Gestió a distància

Si el vostre fill té un iPhone o iPad, no haureu de resoldre el problema d’interaccionar físicament amb el dispositiu per imposar alguna de les restriccions enumerades anteriorment. En lloc d'això, podeu fer-ho directament des de la comoditat del dispositiu iOS.

Si ja no ho teniu, només cal que utilitzeu la funció per compartir famílies (que es mostra a sota del vostre perfil dins de l’aplicació Configuració) per afegir el vostre compte de filla al vostre iPhone, després d’això es mostrarà al tauler de pantalla de temps.

Aleshores només cal afegir les restriccions. El disseny dels controls de temps de pantalla és similar al del dispositiu, de manera que no hauríeu de tenir cap problema per esbrinar-los.

També en Guiding Tech
Com utilitzar el temps de pantalla a iOS 12 per configurar els controls parentals
Llegeix més




La privadesa és bona ... Simplement no sempre

Preservar la vostra privadesa està bé, i el mode de navegació privada Safari & rsquo; s està dissenyat per a aquest propòsit. Però sovint, és important saber per a què serveix el vostre dispositiu quan el compartiu amb algú altre o feu un seguiment de les activitats dels vostres fills. Per sort, Screen Time alleuja aquestes preocupacions. Kudos, Apple!

Següent: Voleu anar a la sortida i bloquejar Safari completament? Aquí és com fer-ho.