[Consell ràpid] Com desactivar la compartició addicional de les actualitzacions de Google+

Sovint no pensem dues vegades abans compartir les nostres publicacions en una xarxa social. Un altre pot acabar sent vist un missatge o una actualització destinada a un usuari concret. Pitjor encara, també es podria tornar a compartir i abans de poder exclamar OMG, hi ha una publicació privada a la vista pública completa.




Qualsevol publicació pública o una limitada a un cercle específic es pot compartir fàcilment a Google Plus. Però, gràcies a algunes perspectives, Google Plus us ofereix una manera molt senzilla de “bloquejar” les vostres publicacions i missatges directes i evitar la seva propagació viral. Google Plus l’anomena Bloqueig d'una publicació.

Redacta la teva publicació o el missatge directe com és habitual. Afegiu les persones o cercles amb qui vulgueu compartir la publicació. Feu clic a la fletxa desplegable i podreu veure dues opcions: Desactiva els comentaris i Bloqueja aquesta publicació.



Feu clic a Bloqueja aquesta publicació. Apareix una notificació i amb un clic final sobre el botó blau, podeu desactivar la possibilitat de compartir més missatges o missatges directes.