Com esborrar llocs desats a l'aplicació Uber

Uber ha canviat la manera de viatjar deixant-nos calcar un taxi. Reservar un taxi i programar-ne un és tan senzill que s’ha convertit en una part essencial necessitats de viatge. Només cal que aixetes. No només això, fins i tot podeu guardar els llocs que visiteu regularment.




Però, i si voleu suprimir un lloc desat? Com es fa això? Permet & rsquo; s comprovar-ho en aquesta publicació on us expliquem com eliminar les ubicacions desades.





Elimina la casa o el treball

Anteriorment, només podríeu afegir dos llocs: la feina i la llar a les vostres preferides. Això va canviar el 2017 quan Uber va presentar la funció de permetent llocs guardats personalitzats.



Nota: Les captures de pantalla s'han realitzat mitjançant un telèfon Android.

Per suprimir la llar o el lloc de treball, seguiu aquests passos:

Pas 1: Inicieu l'aplicació Uber i toqueu el menú de tres barres que hi ha a l'extrem superior esquerre. A continuació, toca Configuració.

Pas 2: Als telèfons Android, trobareu l’opció Eliminar present al costat de la casa i el treball. Toqueu el que vulgueu eliminar.

Als dispositius iOS, feu lliscar el dit cap a l’esquerra al lloc que voleu suprimir.

Ho savies: Garrett Camp,el fundador de StumbleUpon, ha cofundat Uber.




Suprimeix altres llocs desats

Per fer-ho, seguiu aquests passos:

Pas 1: Vés a la configuració de l’aplicació Uber tocant el menú de tres barres de la pantalla inicial.

Pas 2: Toqueu més Llocs desats

Pas 3: Als telèfons Android, toqueu la icona de tres punts que hi ha al costat del lloc que voleu suprimir i feu clic a Elimina del menú.

A dispositius iOS, toqueu l'opció X i seleccioneu Elimina el lloc desat.





Edita els llocs desats

Si heu afegit un nom equivocat a una ubicació o heu desat l'adreça incorrecta, podeu editar aquests detalls. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

Pas 1: Vés als llocs més desats a Configuració.

Pas 2: Toqueu la icona de tres punts al costat del lloc desat i feu clic a l’opció Edita.

Pas 3: Toqueu l’àrea de text per a l’opció necessària per editar-la. Finalment, premeu el botó Desa.

També en Guiding Tech
6 nous consells i trucs de Google Maps per als usuaris d'energia
Llegeix més




Afegir llocs desats sense viatge

Mentre esteu en taxi, l’aplicació Uber us oferirà l’opció d’afegir la destinació com a lloc guardat. Tanmateix, aquesta & rsquo; s no és l’única manera d’estalviar un lloc.

A continuació, es presenten dues maneres alternatives de fer-ho.

Mètode 1

Pas 1: Obriu Configuració d'Uber i aneu a Més llocs desats.

Pas 2: Toqueu la icona Afegeix a la cantonada inferior dreta. Cerqueu la ubicació o definiu la ubicació al mapa. A continuació, poseu-li el nom a qualsevol nom seguit punxant sobre el botó Desa.

Mètode 2

Pas 1: A la pantalla inicial de l’aplicació Uber, toqueu On? casella seguida de Llocs desats.

Pas 2: Toqueu l'opció Afegir lloc desat. A continuació, configura l’adreça i el nom de la ubicació i desa-la mitjançant el botó Desa.





Elimineu els suggeriments en afegir un lloc desat

Quan vulgueu desar un lloc sense emprendre un viatge, l’aplicació us suggerirà llocs en funció dels vostres viatges anteriors. Per privadesa o qualsevol altre motiu, si voleu eliminar aquests suggeriments, no podeu fer-ho. Malauradament, Uber no permet eliminar les destinacions anteriors dels suggeriments.

També en Guiding Tech
# Com fer-ho / Guies
Feu clic aquí per veure la nostra pàgina sobre articles sobre guies



Suprimeix l’historial de viatges d’Uber

Qualsevol que tingui accés al telèfon pot conèixer els llocs que heu visitat mitjançant l'aplicació Uber. Però molts de nosaltres tenim secrets per guardar-ho, no és així? Es pot pensar que la supressió dels viatges passats a Uber ha de ser una opció senzilla. Però, endevina què? No existeix.

No podeu suprimir l’historial d’un sol viatge, així que oblideu d’esborrar tot l’historial de viatges. Si voleu fer-ho, haureu de suprimir el compte Uber.

Si feu això, heu d’esperar trenta dies perquè el compte se suprimeixi definitivament. Durant els trenta dies, heu d'abstenir-vos d'utilitzar l'aplicació amb el mateix compte. Un cop suprimit, podeu crear un compte nou amb els mateixos detalls i un registre clar.





Suprimeix el compte d'Uber

Seguiu aquests passos pel mateix:

Pas 1: A la pantalla d'inici de l'aplicació, toqueu el menú de tres barres que hi ha a l'extrem superior esquerre, seguit d'Ajuda.

Pas 2: Toqueu Opcions de compte i de pagament seguides de Canviar la configuració del meu compte.

Pas 3: Seleccioneu Suprimeix el meu compte d'Uber i especifiqueu un motiu adequat.

El vostre compte d’Uber es desactivarà immediatament, però l’eliminació permanent trigarà aproximadament un mes. Durant aquest període, si canvieu d’opinió, podeu tornar a activar el compte. Tanmateix, si ho fas, la sol·licitud de supressió del compte es cancel·larà.

També en Guiding Tech
4 eines addicionals en línia per a l'ús d'Uber
Llegeix més




Desa els llocs amb prudència

La funció de llocs desats pot ser útil en diversos casos, però també té alguns vicis. I, per sort, els desenvolupadors d'aplicacions ens permeten eliminar les ubicacions desades (a diferència dels viatges anteriors). Esperem que hàgiu pogut eliminar els llocs desats de l’aplicació Uber sense cap problema.

Abans d’acabar-nos, aquí teniu un consell: crea un perfil d’empresa diferent a l’aplicació Uber per ordenar els teus recorreguts.

Següent: feu servir Google Maps per a la navegació? Millora la teva experiència de Google Maps amb els consells i trucs esmentats a l’enllaç següent.