TikTok notifica quan feu captures de pantalla

Per a la majoria de nosaltres, fent una captura de pantalla sembla força normal i inofensiu. Això és força desenfrenat en la majoria d’aplicacions com WhatsApp o Instagram. Això és horrorós les aplicacions no notifiquen als usuaris quan algú agafa una captura de pantalla. Snapchat avisa quan algú fa una captura de pantalla de la seva història. I, naturalment, la mateixa preocupació també ha caigut a TikTok.




Al cap i a la fi, compartiu visites de la vostra vida. TikTok, doncs, notifica algú quan facis una captura de pantalla de vídeos o de perfil?

Bé no. TikTok no ho comunica a ningú. I funciona de totes dues maneres. L'aplicació no us avisarà quan algú faci una captura de pantalla del vostre perfil o descarrega els teus vídeos sincronitzadors de llavis al seu telèfon



Per a la majoria dels usuaris de TikTok, és possible que això no sigui un gran problema, ja que l’aplicació està impulsada per l’exposició, cosa que significa que la majoria dels usuaris prefereixen fer servir perfils públics. Això naturalesa pública de TikTok també dóna lloc a un problema greu: els vídeos poden ser fàcilment accessibles per a qualsevol persona. Recordeu-vos que no us heu de preocupar només els amics o seguidors.

Nota: La descàrrega de vídeos de qualsevol persona sense el seu consentiment explícit entra dins d’un territori complicat i es pot considerar que no és ètic o, fins i tot, pot considerar-se com a impacient.
També en Guiding Tech
10 millors consells i trucs d'aplicacions TikTok (Musical.ly)
Llegeix més




Canvi de la configuració de privadesa a TikTok

Els vídeos que creeu a TikTok no només han de ser descoberts pels vostres seguidors. Qualsevol persona amb accés a l'aplicació pot cercar i descarregueu aquests vídeosi el gran nombre de vídeos d’Instagram al mateix demostren el punt. Aquesta és una situació de por per a algú que crea aquests vídeos per divertir-se principalment i no està intentant anar viral.

La bona notícia és que TikTok proporciona algunes configuracions de privadesa. Simplement, aneu a Perfil i toqueu la icona en forma de canya

Ara, toqueu Privadesa i seguretat> Permet descarregar i seleccioneu el botó Desactivat. Després d’això, els vostres seguidors no podran veure el botó de baixada quan toquen Compartir.

Aquesta secció té una altra configuració de privadesa important. També podeu limitar qui reacciona i comenta els vostres vídeos. Toqueu la primera i la segona opció i seleccioneu Amics en lloc de Tothom.

La mala notícia és que la baixada de vídeo a Desactivat no és del tot infall. Algunes aplicacions poden substituir aquestes opcions de privadesa. Això vol dir que qualsevol persona amb accés a un descarregador de vídeo i l’URL específic encara poden posar-se mans al vostre vídeo.

Per tant, limitar qui pot veure els teus esports és el pas més evident per assegurar el teu compte TikTok. D’aquesta manera, ocultaràs les publicacions noves i només els podran veure. Naturalment, haureu de comerciar els gustos i les reaccions per amor a la privadesa. Els usuaris nous hauran de sol·licitar que us segueixin per veure les vostres càrregues noves.

Per fer aquests canvis, dirigiu-vos a Privacitat i seguretat> Compte privat i activeu l’activació.

Per provar aquests canvis, podeu instal·lar l’aplicació TikTok Lite i veure com el vostre perfil i vídeos es mostren a altres persones.

Nota: La configuració de privadesa no afecta els vídeos que s'han descarregat anteriorment. Així, els seguidors que ho facin sovint continuaran fent el mateix malgrat la configuració de privadesa rellevant.
També en Guiding Tech
# privacitat
Feu clic aquí per veure la nostra pàgina d’articles de privadesa



Suggeriment de bonificació: Benestar digital

Sens dubte, amb aplicacions com TikTok, és fàcil perdre el rastre del temps. No deixa de colar i veuràs de què parlo. Si l’àvid amant de TikTok hi és difícil controlar la vostra addicció a aquesta aplicació, hi ha bones notícies. L'aplicació inclou una funció integrada per ajudar-vos a controlar la vostra vida.

Anomenada com a benestar digital, aquesta funció us permet limitar l’ús de TikTok a unes dues hores diàries.

Per configurar-lo, dirigiu-vos a Configuració i toqueu Digital Wellbeing. Configura el PIN i commuta el commutador per a la gestió del temps de la pantalla.

La mala notícia és que des que heu definit el PIN, el coneixeu bastant bé. És fàcil relliscar i deixar anar el forat del conill després de tornar a introduir el PIN després de tocar el límit de temps predefinit.

Aquesta característica és només una manera de recordar-vos que heu superat el vostre límit de temps i que heu de passar al món real.

Ho savies: Facebook va llançar una aplicació similar a TikTok Lasso el 2018?
També en Guiding Tech
Com afegir reaccions als vídeos a TikTok
Llegeix més




La prevenció és millor que la cura

Amb el final 500 milions mensuals usuaris actius, TikTok s'està convertint ràpidament en un centre d'entreteniment. Milers de persones s’hi uneixen cada dia. Per tant, és imprescindible que el vostre perfil i els vostres vídeos TikTok siguin segurs.

Tot i que TikTok no ofereix molt quant a privadesa i seguretat, assegureu-vos d’utilitzar la configuració que s’ofereix. Al cap i a la fi, poques vegades les coses publicades en una plataforma pública s’esborren completament d’internet. De manera que heu de tenir més cura amb el contingut que publiqueu i que tothom el pugui veure.

Següent: voleu reproduir els vostres vídeos de TikTok amb alguns efectes i filtres interessants? A continuació es mostren algunes de les millors aplicacions d’edició de vídeo per a telèfons intel·ligents Android.